Amad Touristik

Tel: 004969884549
Română

Despre noi

Firma Amad Touristik SRL este prezenta pe piata transporturilor de calatori inca din anul 1991. Oferim servicii de transport international de persoane in conditii excelente. Confortul clientilor reprezinta prioritatea noastra principala. Cu noi calatoriti in siguranta si ajungeti in cel mai scurt timp.

Linia internationala de transport Romania - Germania - Romania este asigurata de autocare moderne de 3*** si 4****, de doua ori pe saptamana, dupa cum urmeaza:

- plecari din Romania: miercuri, sambata

- plecari din Germania: miercuri, sambata,

Compania noastra se mandreste cu numeroasele servicii pe care le-a oferit mereu clientilor sai. Serviciul nostru de coleterie va sta la dispozitie. La transportul coletelor compania noastra ofera promptitudine, seriozitate si preturi fara concurenta 

Preturi :

• Pretul pentru un colet trimis este de 5 Euro daca acesta nu depaseste 5 kilograme 

• Coletele ce depasesc 5 kg, se taxeaza suplimentar 1 euro pe kg sau 1,5 euro in functie de destinatia dorita. 

• Coletele vor ajunge la destinatar conform traseelor si orelor deservite de liniile noastre internationale. 

• Coletele nu au voie sa contina tigari, bautura si medicamente. 

• Coletele nu au voie sa depaseasca 20 kg.

Pentru grupurile de persoane, dar si pentru muncitorii care merg la munca in Germania, transportam pana la locul de munca al angajatorului german.

Grupurile de persoane beneficiaza de preturi speciale oferite de firma SC Amad Touristik SRL.

In momentul in care se face o rezervare de bilet, copiii pana la 12 ani si pensionarii beneficiaza de reduceri de pret conform termenilor si conditiilor de calatorie – Amad Touristik.