Amad Touristik

Tel: 004969884549
Română

Inchirieri autocare

AMAD TOURISTIK ofera servicii de transport national si international, la preturi acceptabile, pentru o mare varietate de grupuri si organizatii - scoli, facultati, institutii, organizatii sportive sau culturale.
Toate autocarele ce sunt folosite pentrul transportul de tip charter sunt echipate cu tot ceea ce este necesar pentru o deplasare de mai lunga durata (dotari cu aer conditionat, microfon, grup social, sisteme audio-video HI-FI, mini-bar, bucatarie, scaune rabatabile, lampi individuale pentru citit, masute, frigider, suporti picioare).
Motivele pentru care clientii apeleaza la AMAD TOURISTIK, cand au nevoie de transport in regim charter, sunt urmatoarele:

Conducatori Auto Profesionisti
AMAD TOURISTIK desfasoara un program continuu de imbunatatire a pregatirii conducatorilor auto, indreptat catre siguranta si satisfactia clientului.

Echipa de Vanzari Bine Pregatita
Echipa de Vanzari este pregatita sa reactioneze prompt la solicitarile Clientului si sa raspunda profesional la toate solicitarile de inchiriere.

Preturi Competitive
Strategia de preturi ne permite sa prezentam oferte competitive atat pentru transporturi nationale cat si pentru deplasari internationale.

Pentru informatii punctuale legate de sistemul Charter oferit de AMAD TOURISTIK va rugam transmiteti un e-mail catre: Inchirieri de Autocare si Servicii / e-mail: andreea.trifu@amadtouristik.ro